lördag, januari 14, 2006

Vilka är ni?

Är lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Vissa av er vet jag ju vilka ni är men inte alla. Kan ni inte slänga in en kommentar så jag får se vilka ni är, jag är lite nyfiken faktiskt.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser din blogg lite då och då =)

Anonym sa...

Tjabbalack! Alltid trevligt att få nya insights i livet i världens coolaste stad, en bedömning jag helt håller med om! Ta det lugnt med hockey-nissarna, vill ju inte att du ska psyka ut en betydande del av det japanska landslaget =) Ha dé, och se till att vilsne herr Brink kommer upp i varv när han kommer dit i mars!

Björn

Bjorn sa...

Jo, du vet ju vem jag är. Måste ju hålla koll på Tokyo om man ska jobba där...

Anonym sa...

Tittar in nån gång i veckan. Ska ju också börja leka lite på börsen nu så då finns det ju en anledning till. Annars är det mest av nyfikenhet för mig som aldrig satt min fot i den där långt borta delen av världen...

Anonym sa...

Tar en paus fran linan och kastar mig ut i cyberrymden.

/Christian
Just nu team member i Assembly shop 1, Engine cover process, Toyota Motor Manufacturing (UK), Burnaston, UK

Anonym sa...

Jag är ännu en i skaran som tar en titt lite då och då när tiden tillåter. Gäller ju att hålla sig uppdaterad om vad som händer där borta...

/Isac

Anonym sa...

Mats tipsade mig om din blog, jag kommer att vara en av dina en av dina efterträdare som LiTHs eminenta ambassadörer på Todai. Spännande läsning :) /Johan

Anonym sa...

Tjenare Gås!
Brukar gå in ngn gång då o då och uppdatera mig om dina förehavanden i solskivans land. Aktiekommentarerna brukar jag dock inte ägna ngn större uppmärksamhet. Ha det gött!
/Carl

Anonym sa...

Tjena Gås!

Tänkte snygga till siffrorna lite så du kommer upp i tvåsiffrigt:) Tar med största nöje del av dina personliga betraktelser av livet i det fjärran Japan, även om du verkar pyssla med ungefär samma saker som hemma i Svedala: plugga, se på fotboll, dricka öl, se på fotboll, kolla börsen, se på fotboll, läsa Laul, se på fotboll, spå oljepris, se på fotboll.. Och du, läs Mats Olsson istället för den där fjanten Laul om du vill ha åsikter med lite substans /Peter B

Peter sa...

Varit lite upptagen, läser annars rätt ofta.

Martinsson sa...

Björn: Tja, jag vet inte om Herr Brink kommer att vara så vilsen, killen är ju trots allt pera-pera.

Kalle: Jag jobbar på fler heta tips, kolla in uranbolagen och nyenergi dito. Där tror jag att framtiden ligger, tyvärr finns få sådana noterade i Stockholm.

Hanna: Samma gäller för dig. MLIIF New Enrgy kanske kan vara nåt?

Gebauer: Hur fan kan ni ha tid att surfa på arbetstid. Japanerna tappar stinget när de kommer till Europa, det är klart.

Kula: Då kanske borde läsa dem också ;)

Peter: Olsson? Kom in i matchen! Sen han kritiserade Lars-Tommy har jag inget förtroende för honom. Han gillar ju iofs Springsteen, alltid något... Skulle vilja hävda att Martinsson-san har vettigare åsikter om fotboll än Expressen-Olsson.

Övriga: Mer kommer, jag jobbar på det.

Anonym sa...

Hehe, vilsen, vaddå? Jag? =)

Ser ut som att jag måste sticka hemom Sverige och hämta innebandystickan innan jag byter ut Shanghai mot Tokkan. =)